Курка шматочками по-азійськи на сковороді

Курка шматочками по-азійськи на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати таку курочку дуже просто, процес приготування не займає багато активного часу.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти: лук очистимо, курку і імбир.


Почнемо з приготування маринаду. Для цього потрібно імбир натерти на дрібній тертці. А потім додати до нього соєвий соус і добре все перемішати.


Тепер очищаємо куряче філе від зайвого жиру, після куряче філе нарізаємо на великі шматочки, а цибулю – дрібними кубиками або півкільцями. Хто як любить.

Відправляємо цибулю, курку і маринад в пластиковий пакет, гарненько все перемішуємо і залишаємо все це маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.


Через півгодини відправляємо курку на розпечену антипригарну сковороду без масла. Обсмажуємо, постійно помішуючи, протягом 10 хвилин до готовності курки.

Такий курочкою можна доповнювати будь-який гарнір або використовувати в якості основи салату. Пробуйте і експериментуйте. Приємного апетиту!