Куряча грудка в паприці, приготована в мультиварці

Куряча грудка в паприці, приготована в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для готування буде використовуватися мультиварка, але і духовка зійде, якщо хтось захоче більш пісне м’ясо. Знадобиться всього три інгредієнти.

Інгредієнти

Куряча грудка – 2 Потрібно тонко нарізати
Приправа з паприкою – за смаком Будь-яка приправа з паприкою, наприклад, у мене з часником
Оливкова олія – 3 ст. л. 3 ст. л.

Як приготувати Куряча грудка в паприці, приготована в мультиварці

Сьогодні я покажу Вам як можна швидко зробити з частин курки реальне блюдо. Сам рецепт виник спонтанно, я просто вирішила приготувати собі поїсти з того, що було в холодильнику і на полицях. Рецепт можна віднести до категорії “легке”, а ще “студентське”. Обіцяю, буде красиво і смачно!

Покроковий рецепт

Дістаємо всі інгредієнти, щоб представляти з чим треба працювати

Хапаємо одну і грудок і тонко нарізаємо її на шматочки. Аналогічно поступаємо з другої.

Поміщаємо шматочки курки в глибоку тарілку. Додаємо 2ст.л. оливкової олії (можна змішати з соняшниковою) і на око спецій. Кажу-на-віч, так як якщо додати більше звичайного, то буде гостро, а якщо мало норми, то з тонким присмаком. Так що хто як любить, а я додам 1ч.л. без гірки. Ще один момент: перевірте чи є сіль в приправі, якщо ні то додайте за смаком. Перемішати все, щоб приправа виявилася з усіх боків курячої грудки. Так само в цьому кроці можна включити мультиварку на відповідний режим “смаження”.



На розігріту поверхню кладемо шматочки і обсмажуємо з кожної сторони по 2-3 хвилини. Взагалі ніколи не засекала час, дивлюся, щоб м’ясо біліло і тоді перевертаю на іншу сторону.
1 фото – чекаємо білого відтінку м’яса
2 фото – можна перевертати на іншу сторону
3 фото – засікаємо приблизно 1-2 хвилини

Страва готова! Студенти ситі!