Борщ червоний український на курячому бульйоні

Борщ червоний український на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ну, хто не любить український борщ? Густий, наваристий, ароматний зі сметанкою, чорним хлібом і часником! Просто смакота.

Інгредієнти

окорочок курячий – 1-2 шт
буряк – 1 шт
морква – 1 шт
цибуля ріпчаста – 1-2 шт
картопля – 5 шт
томатний сік – 0,5 л
сіль – за смаком
перець чорний мелений – за смаком
часник сушений – 0,5 ч. л.
лавровий лист – 3 шт
оцет – 1 ст. л.
капуста – 800 гр
вода – 5 л
зелень – за смаком
червоний гіркий перець – 0,5-1 шт

Як приготувати Борщ червоний український на курячому бульйоні