Іспанська лазанья

Іспанська лазанья – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо для ледачих, але люблять смачно поїсти

Інгредієнти

Квасоля червона консервована у власному соку – 250гр
Кукурудза консервована – 220гр
Томатний соус – 480мл
Вода/бульйон – 250мл
Рис басматі – 230гр
Куряче стегно – 4шт
Сир пармезан – 90гр
Зелень – 30гр
Спеції – За смаком

Як приготувати Іспанська лазанья

Іспанська лазанья готується швидко, просто і смачно! Зможе зробити навіть дитина

Покроковий рецепт


Беремо жароміцний посуд і висипаємо туди квасолю та кукурудзу

Далі додаємо рис. Щоб він вийшов більш розсипчастим, можете обсмажити його на сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії протягом 3-5хвилин. Виливаємо томатний соус, воду і додаємо спеції за смаком. і ретельно перемішуємо всі інгредієнти

Стегна ріжемо навпіл і викладаємо на нашу суміш.

Блюдо накриваємо фольгою, щільно закривши краю. Дірочки робити не потрібно. Ставимо в духовку на 180-200 градусів на 60 хвилин

По закінченню 60 хвилин дістаємо блюдо, знімаємо фольгу і додаємо тертий сир. Знову відправляємо в духовку до готовності (на 10-15хвилин).

Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу!
Приємного апетиту!