Іспанська лазанья готується швидко, просто і смачно! Зможе зробити навіть дитина
Покроковий рецепт
Беремо жароміцний посуд і висипаємо туди квасолю та кукурудзу
Далі додаємо рис. Щоб він вийшов більш розсипчастим, можете обсмажити його на сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії протягом 3-5хвилин. Виливаємо томатний соус, воду і додаємо спеції за смаком. і ретельно перемішуємо всі інгредієнти
Стегна ріжемо навпіл і викладаємо на нашу суміш.
Блюдо накриваємо фольгою, щільно закривши краю. Дірочки робити не потрібно. Ставимо в духовку на 180-200 градусів на 60 хвилин
По закінченню 60 хвилин дістаємо блюдо, знімаємо фольгу і додаємо тертий сир. Знову відправляємо в духовку до готовності (на 10-15хвилин).
Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу!
Приємного апетиту!