Спочатку підготуємо крильця. Для цього промиємо їх водою і наріжемо по суглобам. Найменший сегмент краще відкласти на бульйон. Маринуємо їх в маринаді 1 годину.
Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо крильця. Обсмажуємо з усіх боків майже до готовності протягом 20 хвилин.
Перекладаємо крила в блюдо.
На сковороду висипаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо до прозорості.
Додаємо цукор і перемішуємо.
Як тільки цукор розчинився, додаємо гострий перець і дрібно порубаний часник. Обсмажуємо 1 хвилину.
У сковороду виливаємо протерті томати і соєвий соус. Перемішуємо і прогріваємо пару хвилин.
Додаємо в соус обсмажені крильця і тушкуємо під кришкою 10 хвилин, потім перевертаємо і тушкуємо ще стільки ж.
Крильця готові. Приємного апетиту!