Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді

Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Спочатку підготуємо крильця. Для цього промиємо їх водою і наріжемо по суглобам. Найменший сегмент краще відкласти на бульйон. Маринуємо їх в маринаді 1 годину.




Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо крильця. Обсмажуємо з усіх боків майже до готовності протягом 20 хвилин.

Перекладаємо крила в блюдо.


На сковороду висипаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо до прозорості.

Додаємо цукор і перемішуємо.


Як тільки цукор розчинився, додаємо гострий перець і дрібно порубаний часник. Обсмажуємо 1 хвилину.


У сковороду виливаємо протерті томати і соєвий соус. Перемішуємо і прогріваємо пару хвилин.


Додаємо в соус обсмажені крильця і тушкуємо під кришкою 10 хвилин, потім перевертаємо і тушкуємо ще стільки ж.

Крильця готові. Приємного апетиту!