Іспанська рис з курячим стегном

Іспанська рис з курячим стегном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний сонячний рис з запеченими курячими стегенцями в духовці

Інгредієнти

білого вина 50 мл
шафран – на смак
курячі стегна – 4
спеції – за смаком
оливкової олії – 20 мл
цибулі – 20 гр
подрібненого часнику – 20 грам
лавровий лист – кілька
червоний перець – 1/2 шт.
курячого бульйону – 20 мл
рису – 100 грам
рубаною петрушки – 20 грам
замороженого гороху – 50 грам

Як приготувати Іспанська рис з курячим стегном

Одне з кращих страв в Іспанії – це рис з курячим стегном. Рекомендуємо в якості швидкого і легкого вечері.

Покроковий рецепт

1. Прогріти духовку до високої температури.

2. Змішайте вино і шафран, залиште на півгодини для настоювання.

3. Залийте вином курку і приправте спеціями. Обсмажте курку протягом п’яти хвилин з кожної зі сторін на оливковій олії.

4. Додайте цибулю, перець і часник, дрібно порізаний перець. Продовжуйте приготування протягом семи хвилин. Після закінчення часу, покладіть лавровий лист. Накрийте сковороду кришкою.

5. Надішліть курку в духову шафу, готується протягом півгодини.

6. Рис відваріть, і змішайте з горошком. Приправте спеціями і викладіть до курки. Посипте зверху рубаною петрушкою і подавайте до столу.