Іспанська рис з курячим стегном

Іспанська рис з курячим стегном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одне з кращих страв в Іспанії – це рис з курячим стегном. Рекомендуємо в якості швидкого і легкого вечері.

Покроковий рецепт

1. Прогріти духовку до високої температури.

2. Змішайте вино і шафран, залиште на півгодини для настоювання.

3. Залийте вином курку і приправте спеціями. Обсмажте курку протягом п’яти хвилин з кожної зі сторін на оливковій олії.

4. Додайте цибулю, перець і часник, дрібно порізаний перець. Продовжуйте приготування протягом семи хвилин. Після закінчення часу, покладіть лавровий лист. Накрийте сковороду кришкою.

5. Надішліть курку в духову шафу, готується протягом півгодини.

6. Рис відваріть, і змішайте з горошком. Приправте спеціями і викладіть до курки. Посипте зверху рубаною петрушкою і подавайте до столу.