Одне з кращих страв в Іспанії – це рис з курячим стегном. Рекомендуємо в якості швидкого і легкого вечері.
Покроковий рецепт
1. Прогріти духовку до високої температури.
2. Змішайте вино і шафран, залиште на півгодини для настоювання.
3. Залийте вином курку і приправте спеціями. Обсмажте курку протягом п’яти хвилин з кожної зі сторін на оливковій олії.
4. Додайте цибулю, перець і часник, дрібно порізаний перець. Продовжуйте приготування протягом семи хвилин. Після закінчення часу, покладіть лавровий лист. Накрийте сковороду кришкою.
5. Надішліть курку в духову шафу, готується протягом півгодини.
6. Рис відваріть, і змішайте з горошком. Приправте спеціями і викладіть до курки. Посипте зверху рубаною петрушкою і подавайте до столу.