Курочка по-королівськи, тушкована в вершках і вини

Курочка по-королівськи виходить з густою ніжною вершковою підливою.

Інгредієнти

куряче філе – 3 шт.
цибуля – 2 цибулини
часник – 3 зубчики
вино (біле) – 75 мл
вершки – 125 мл
петрушка – декілька гілочок
оливкова олія – 2 ст. ложки
мелений перець – за смаком

Як приготувати Курочка по-королівськи, тушкована в вершках і вини

Начебто просто куряче філе, а як можна приготувати його смачно! Курочка по-королівськи виходить з густою ніжною вершковою підливою. Хороша з овочами і будь-яким гарніром.

Покроковий рецепт

Етапи прожарювання страви: промити і підсушити біле м’ясо. Подрібнити на шматочки. Подрібнити цибулю з часником.

На розігрітій оливковій олії підрум’янити цибуля з часником. Додати куряче філе, розмішати і ретельно прожарити. Налити вино і смажити, поки не випарується волога. Посипати борошном, розмішати.

Налити вершки. Перемішуючи, проварювати до загустіння. Поперчити і посолити. Зверху посипати зелень. До м’яса підійдуть овочі, макарони або відварити рис.

Дивіться також:  Курка шматочками по-азійськи на сковороді