Куряча печінка, тушкована з горошком

Додатковий плюс цієї страви – сполучуваність з будь-яким традиційним для нашої кухні гарніром.

Інгредієнти

Печінка куряча – 800 г
Горошок зелений – жменя заморожений або свіжий
Цибуля ріпчаста – 2 штуки ( якщо великий, то можна і 1 цибулину)
Олія соняшникова – 2-3 столові ложки
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 2 листочка
Перець горошок – 5-7 горошин
Червоний перець – 1 шт або за смаком

Як приготувати Куряча печінка, тушкована з горошком

Простий рецепт курячої печінки з додаванням горошку стане відмінним доповненням сімейного обіду. Блюдо виходить легким, низькокалорійним, але при цьому смачним.

Покроковий рецепт

Цибулю чистять ріжуть кільцями, помірно обсмажують його до легкого рум’янцю.

Промиту і очищену від прожилок печінка, ріжуть невеликими шматочками і відправляють до цибулі, вносять сіль, інші спеції за бажанням. Перемішують ретельно, але акуратно, і гасять все це під кришкою до розм’якшення.

Через 15 хвилин додають зелений горошок. При необхідності доливають води або бульйону, закидають лаврові листочки, дрібно порізаний гострий перець і перець горошок.

Продовжують гасити поки страва не буде повністю готове.

Дивіться також:  Самса з куркою