Куряча печінка, тушкована з горошком

Куряча печінка, тушкована з горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий рецепт курячої печінки з додаванням горошку стане відмінним доповненням сімейного обіду. Блюдо виходить легким, низькокалорійним, але при цьому смачним.

Покроковий рецепт

Цибулю чистять ріжуть кільцями, помірно обсмажують його до легкого рум’янцю.

Промиту і очищену від прожилок печінка, ріжуть невеликими шматочками і відправляють до цибулі, вносять сіль, інші спеції за бажанням. Перемішують ретельно, але акуратно, і гасять все це під кришкою до розм’якшення.

Через 15 хвилин додають зелений горошок. При необхідності доливають води або бульйону, закидають лаврові листочки, дрібно порізаний гострий перець і перець горошок.

Продовжують гасити поки страва не буде повністю готове.