Гостре куряче філе з печерицями

Гостре куряче філе з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Індійська кухня – буйство спецій. У цій страві чудово поєднується безліч з них. Для тих, хто любить гостреньке. Дуже ароматне блюдо.

Інгредієнти

Куряче філе – 500 гр.
Печериці свіжі – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Корінь імбиру – 50 гр.
Лимон – 1/2 шт.
Йогурт – 300 мл
Масло рослинне – 3 столові ложки
Зіра – 1 столова ложка
Кмин – 1 чайна ложка
Бадьян – 3 шт.
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 7-9 шт.
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Каррі – 1 столова ложка
Куркума – 2 столові ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Чікен масала – 1 столова ложка
Сушені листя пажитника – 2 столові ложки
Насіння фенхелю – 1 столова ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Гостре куряче філе з печерицями