Куряча печінка, тушкована з кабачками

Куряча печінка, тушкована з кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На обробній дошці печінка нарізаємо на шматочки. У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з курячої печінки викладаємо в масло, починаємо гасіння, періодично помішуючи. Не забуваємо субпродукт посолити за смаком.

Тушкуємо печінка приблизно 5-7 хвилин.

За цей час підготуємо інші інгредієнти. Морквину для гасіння з печінкою натираємо, цибулю дрібно рубаємо. Подрібнені овочі перекладаємо до печінки. Перемішуємо.

З молодого кабачка зрізаємо тонко шкірку. Нарізаємо кабачок прямо разом з дрібними кінця не сформованими насінням у формі шматочків. Викладаємо кабачок до печінки і овочів.

Додаємо улюблених приправ і спецій. Викладаємо трохи томатної пасти.

Вміст заливаємо кип’яченою водою.

Готуємо печінка з кабачками приблизно 25 хвилин.

Подавати тушковану курячу печінку з кабачками можна з макаронами або вашим улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!