На обробній дошці печінка нарізаємо на шматочки. У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з курячої печінки викладаємо в масло, починаємо гасіння, періодично помішуючи. Не забуваємо субпродукт посолити за смаком.
Тушкуємо печінка приблизно 5-7 хвилин.
За цей час підготуємо інші інгредієнти. Морквину для гасіння з печінкою натираємо, цибулю дрібно рубаємо. Подрібнені овочі перекладаємо до печінки. Перемішуємо.
З молодого кабачка зрізаємо тонко шкірку. Нарізаємо кабачок прямо разом з дрібними кінця не сформованими насінням у формі шматочків. Викладаємо кабачок до печінки і овочів.
Додаємо улюблених приправ і спецій. Викладаємо трохи томатної пасти.
Вміст заливаємо кип’яченою водою.
Готуємо печінка з кабачками приблизно 25 хвилин.
Подавати тушковану курячу печінку з кабачками можна з макаронами або вашим улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!