Ненудний рис c куркою на сковороді

Ця страва припаде до смаку будь-якому гурману.

Інгредієнти

куряча грудка – 1шт
рис – 3 склянки
морква – 1 шт
цибуля – 1шт
сіль, перець, приправа – за смаком
часник – 2 зубчики
лавровий лист – кілька шт

Як приготувати Ненудний рис c куркою на сковороді

Рис на сковороді, та ще й з курячою грудкою. Що може бути смачніше і ситніше.

Покроковий рецепт



Для початку нарізаємо м’ясо не великими шматочками і злегка обсмажуємо його. Рослинне масло розігріваємо заздалегідь на маленькому вогні. Поки м’ясо жариться, нарізаємо цибулю і моркву натираємо. Через 10-15 хвилин смаження м’яса додаємо туди сіль, перець, цибулю і моркву. Накриваємо все кришкою і залишаємо смажиться поки масло не стане жовтого колір від моркви.


Потім засипаємо рис і додаємо воду. На один стакан рису потрібно дві склянки води. Тобто заливаємо шістьма склянками, додаємо приправу для плову( за бажанням), зубчики часнику, лавровий лист і перець горошок. Гарненько все перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні протягом 35 хвилин, не забуваючи помішувати. Все готово, сідайте “їсти”.

Дивіться також:  Котлети з курячого фаршу з молодим кабачком