Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі

Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт закусочних картопляних скибочок, запечених в беконі – виручалочка для господині

Інгредієнти

цедра лимонна, попередньо дрібно натерта – на свій смак
кухонна сіль, спеції на свій смак
бульби картоплі найбільші – п’ять штук
базилік сушений подрібнений – на свій смак
бекон сиров’ялений – на свій смак
будь-яке рослинне масло, наприклад, оливкове – на свій смак

Як приготувати Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі

Такі ситуації виникають нерідко, коли приходять гості і зовсім не залишається часу на похід у продуктовий магазин та придбання яких-небудь додаткових компонентів для приготування святкових страв.

У цьому випадку згодиться рецепт закусочних картопляних скибочок, а готується така закуска з простих інгредієнтів, які завжди присутні в холодильнику запасливой господині.

Отже, для приготування закусочних картопляних скибочок в сыровяленом беконі знадобляться такі компоненти як:

– цедра лимонна, попередньо дрібно натерта (на свій смак);

– кухонна сіль, спеції (на свій смак);

– бульби картоплі найбільші (п’ять штук);

– базилік сушений подрібнений (на свій смак);

– бекон сиров’ялений (на свій смак);

– будь-яке рослинне масло, наприклад, оливкова (на свій смак).

Покроковий рецепт

Очистити спочатку картопляні бульби і товстенькими їх нарізати скибочками, потім кожен шматочок картоплі слід обернути в широкий скибочку бекону.

Перекласти все заготівлю форму з жаростійкого матеріалу, присипати їх зверху невеликою кількістю солі, посипати дрібно натертою цедрою лимона.

Крім того, заготівлі картопляні, обернути беконом, приправити сушеним подрібненим базиліком, змастити їх маслом.

Далі готувати картопляні закусочні скибочки в сыровяленом беконі 15 хвилин у мікрохвильовій печі при потужності, що дорівнює 800 Вт або в духовці, розігрітій до 180 градусів.