Картопляний салат з морквою і креветками

Картопляний салат з морквою і креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів незвичайних поєднань варто порадити зробити цей ситний салат. Тут овочі добре гармонують із креветками, виходить і смачно, і ситно.

Інгредієнти

картопля – 4 шт., невеликі
морква – 2 шт.
креветки – 200 г
листовий салат – жменя
хрін – за смаком
майонез – за смаком
свіжа зелень – 1 столова ложка, порізаної
сіль – за смаком
мелений перець – за смаком

Як приготувати Картопляний салат з морквою і креветками

Ситний картопляний салат з морквою і креветками дуже простий в приготуванні, але дуже смачний!

Покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву відварюють в соленій воді. Зварені готові овочі охолоджують і чистять, ріжуть кубиками.

2. Креветки очищають і відварюють в злегка підсоленій воді до готовності. Час варіння, приблизно 3-5 хвилин, залежно від розміру (не переваріть, а то вийдуть жорсткими!).

3. Листовий салат промивають і обсушують на паперовому рушнику.

4. Овочі та креветки змішують разом, додають рубану зелень, сіль і мелений перець, перемішують. (багато солі не потрібно, так як буде додаватися ще майонез, краще потім досолити).

5. Майонез змішують з тертим хріном (можна використовувати готовий) і заправляють цією сумішшю салатну масу.

6. Подавати до столу на листках зеленого салату. Приємного апетиту!