Ситний картопляний салат з морквою і креветками дуже простий в приготуванні, але дуже смачний!
Покроковий рецепт
1. Картоплю і моркву відварюють в соленій воді. Зварені готові овочі охолоджують і чистять, ріжуть кубиками.
2. Креветки очищають і відварюють в злегка підсоленій воді до готовності. Час варіння, приблизно 3-5 хвилин, залежно від розміру (не переваріть, а то вийдуть жорсткими!).
3. Листовий салат промивають і обсушують на паперовому рушнику.
4. Овочі та креветки змішують разом, додають рубану зелень, сіль і мелений перець, перемішують. (багато солі не потрібно, так як буде додаватися ще майонез, краще потім досолити).
5. Майонез змішують з тертим хріном (можна використовувати готовий) і заправляють цією сумішшю салатну масу.
6. Подавати до столу на листках зеленого салату. Приємного апетиту!