Пюре з фаршем – класика кулінарного жанру

Пюре з фаршем – класика кулінарного жанру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте в приготуванні і таке смачне пюре не може не займати особливе місце в наших серцях. Але замість класичного доповнення – котлет, ми приготуємо більш простий, але не менш смачний варіант.

Інгредієнти

Картопля – 400-800грн Залежить від бажаної кількості порцій
Фарш – 500гр Будь-який, але краще не курячий
Морква – Одна велика або пару дрібних
Цибуля ріпчаста – Одна середня цибулина
Молоко – Необхідна кількість
Сіль – За смаком
Перець – За смаком

Як приготувати Пюре з фаршем – класика кулінарного жанру

Класичне смачне пюре з більш простою альтернативою котлет.

Покроковий рецепт

Почнемо з просто – з пюре.
Миємо, чистимо картоплю й нарізаємо його на кубики \ скибочки \ кружечки загалом, як душі завгодно (Чим менше шматочки-тим швидше він звариться. Порада для квапливих)
Відправляємо варитися до готовності. Не забуваємо посолити воду. Я зазвичай додаю сіль у воду вскипевшую

Миємо й чистимо моркву натираємо на крупній тертці
Чистимо і ріжемо на невеликі кубики цибулю (Якщо не хочете пускати крокодилячі сльози, зажуйте м’ятну жуйку – перевірено на собі))

Відправляємо овочі на розігріту сковорідку.
Спочатку обсмажуємо цибулю, до нього додаємо моркву.

Як тільки овочі обжарились, додаємо до них наш фарш.
Обсмажуємо до зміни кольору, приблизно як на фото. Але не забуваємо помішувати і ділити його на крупинки, один великий шматок нам не потрібен, ми не робимо котлети.))

До смаженій фаршу додаємо томатну пасту, не забуваємо посолити і поперчити для смаку. Все гарненько розмішуємо і додаємо трохи води, посуду по висоті 1-1.5 см
Чекаємо коли вона скипить і відправляємо гаситься під кришку на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Поки фарш доходить під кришкою робимо пюре. З цим, я думаю впорається кожен.

Ми на фінішній прямій, залишилося з’єднати наші половинки і закликати всіх до столу.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ