Вєтнамський салат з локшиною і перцем

Вєтнамський салат з локшиною і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, салат зовсім простий і дуже смачний

Інгредієнти

яєчної локшини – 200 грам
солодкого перцю – 200 грам
перцю чилі – 30 грам
перцю халапеньо – 10 грам
хрону – 3 грам
горішки січені – жменьку
білого перцю – 2 грами
кардамону – 2 грам
соєвий соус – за бажанням
зелень – кілька листочків

Як приготувати В’єтнамський салат з локшиною і перцем

Салат, в якому спецій більше, ніж інгредієнтів представляємо вам сьогодні. Спеціально для тих, хто любить незвичайне і смачне!

Покроковий рецепт

1. Відваріть локшину до готовності

2. Перець очистіть від насіння і відправте запікатися в духову шафу. Готові перці розрізати на тонкі смужки.

3. Змішайте разом локшину і перці. Заправте інгредієнти кардамоном, білим перцем і анісом.

4. Добре вымешав салат, додайте натертий хрін. Додайте рубані горіхи і січену зелень

5. При бажанні в такий салат дуже смачно додати соєвий соус. Три ложки достатньо. Можна подавати до столу.