Салат з червоної капусти з яблуком під соусом Песто

Салат з червоної капусти з яблуком під соусом Песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочеться запропонувати рецепт чогось легкого і світлого, а може бути і зеленого. Простий весняний салат з соусом Песто.

Інгредієнти

Для салату:
зеленої капусти – 2 чашки
червоної капусти – 1 чашка
яблуко – 1/2 фрукта
сік лимона – сік 1 лимона
кедрові горішки – для прикраси
Для соусу Песто:
базиліка – 1 чашка
сир пармезан – 1/2 чашки
оливкової олії – 1 / 3 склянки
часник – 1 зубчик
лимонний сік – 1 ст.
вода – 1/3 склянки менше або більше

Як приготувати Салат з червоної капусти з яблуком під соусом Песто