Рибний салат з картоплею і зеленим горошком

Рибний салат з картоплею і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Урізноманітніть скарбничку своїх рецептів смачним рибним салатом, основу якого становить оселедець, доповнена картоплею і горошком.

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Філе оселедця – 1 шт.
Горошок консервований – 4 ст. л.
Цибуля зелена – 4-5 пер. з головкою
Майонез – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Рибний салат з картоплею і зеленим горошком

Для реалізації рецепта потрібно заздалегідь відварити картопляні бульби в шкірці. Потім картоплю остудити, очистити. Оселедець обробити на філе, видаливши кістки. Зелену цибулю промити разом з білою частиною, обсушити. Починаємо готувати.

Покроковий рецепт

Відварну картоплю перекласти на обробну дошку, нарізати кубиками. Картопляну нарізку викласти в миску.

Філе оселедця подрібнити також кубиками-шматочками. Додаємо рибні шматочки до картоплі.

Подрібнюємо зелений лук разом з білою частиною кільцями.

Зелений горошок спочатку викладаємо на сито, щоб злити зайвий сік. Потім додаємо консервований продукт до решти інгредієнтів.

Для заправки використовуємо майонез. Можна трохи за смаком присолити інгредієнти салату.

Залишилося тільки компоненти рибного салату перемішати.

Смачний рибний салат з оселедцем, картоплею і горошком готовий! Приємної трапези!