Салат з буряка з чорносливом і горіхами

Салат з буряка з чорносливом і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з буряка з чорносливом і горіхами – ідеальний варіант для тих, хто стежить за фігурою.

Інгредієнти

буряк – 2 плоду варена
чорнослив 10 шт, приблизно
волоські горіхи – жменя
часник – 1-2 зубчики
йогурт – 3-4 ст. ложки

Як приготувати Салат з буряка з чорносливом і горіхами

Готується цей простий дієтичний салат за п’ятнадцять хвилин. Всі продукти потрібні доступні. Стравою можна швидко перекусити в обід або подати його в якості легкого сніданку.

Покроковий рецепт

1. Буряк спочатку відварюють, потім очищають, натирають на великій тертці.

2. Чорнослив використовують без кісточок, його гарненько промивають і нарізають великими шматочками.

3. Очищають горішки від шкаралупи і перегородок. Очищені горіхи нарубують не занадто дрібно.

4. Підготовлену терту буряк змішують з чорносливом, часником, горіхами. Заправляють салат з буряка йогуртом (йогурт потрібно брати без різних добавок, жирність на свій розсуд). Подають до столу. Приємного апетиту!