Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем

Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Погодьтеся, що жодне застілля не обходиться без популярного рибного салату з використанням оселедця. Спробуйте ще одну варіацію цього класичного салату.

Інгредієнти

Картопля – 2 штуки
Морква – 2 штуки
Буряк – 1 штука
Філе оселедця – 1 штука
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Сіль – за смаком
Цукор – 1 ч. ложка
Оцет яблучний – 1 ч. ложка
Майонез – 100 гр

Як приготувати Святковий салат «Оселедець під шубою» з яблуком і яйцем