Соковиті мясні котлети в духовці під сиром

Багато хто з нас люблять котлети, а смачні, соковиті, та ще й під сирною “шубкою” тим більше. Легкий рецепт простого приготування котлеток порадує Вас і ваших домашніх.

Інгредієнти

Фарш свинячий – 600гр.
Цибуля – 1 шт.
Сметана – 6 ст. л.
Сир твердий – 150 гр.
Сіль, перець, приправи – за смаком

Як приготувати Соковиті м’ясні котлети в духовці під сиром

У кожної господині практично кожен день стоїть питання: чим нагодувати все сімейство? Сьогодні я розповім про рецепт смачних і швидких м’ясних котлет в духовці.

Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, в залежності від вашої духовки.
Ось і все, страва готова. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Першим ділом приготуємо фарш. М’ясо я перекрутила в м’ясорубці, там же порубила цибулю. У фарш з цибулею додала сіль, перець і трохи кропу. Щоб котлети були більш ніжними додала трохи майонезу. Все перемішуємо.


Катаємо з фаршу овальні котлети, викладаємо на деко і !УВАГА! злегка, потихеньку ложкою натискаємо на середину котлети, м’яко натискаючи отримуємо “човники”.

Всередину “човників” викладаємо сметану. Зі сметаною краще не переборщувати, а то вона може витекти з котлети, розтектися і страва втратить ошатний вигляд.

Твердий сир натираємо на тертці і посипаємо зверху наших м’ясних “човників” ретельно приховуючи сметану всередині.

Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, в залежності від вашої духовки.
Ось і все, страва готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тефтелі з індички з бринзою брусницею