Першим ділом приготуємо фарш. М’ясо я перекрутила в м’ясорубці, там же порубила цибулю. У фарш з цибулею додала сіль, перець і трохи кропу. Щоб котлети були більш ніжними додала трохи майонезу. Все перемішуємо.
Катаємо з фаршу овальні котлети, викладаємо на деко і !УВАГА! злегка, потихеньку ложкою натискаємо на середину котлети, м’яко натискаючи отримуємо “човники”.
Всередину “човників” викладаємо сметану. Зі сметаною краще не переборщувати, а то вона може витекти з котлети, розтектися і страва втратить ошатний вигляд.
Твердий сир натираємо на тертці і посипаємо зверху наших м’ясних “човників” ретельно приховуючи сметану всередині.
Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, в залежності від вашої духовки.
Ось і все, страва готова. Приємного апетиту!