Перець, фарширований рисом, мясом і овочами

Перець, фарширований рисом, мясом і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарширований перець – смачне блюдо і яскраве прикраса столу. Фарширований болгарський перець готують з різними начинками. сьогодні приготуємо його з фаршем, рисом і помідорами.

Інгредієнти

Болгарський перець – близько 2 кг
Рис – 1,5 склянки
Фарш – 600 г приблизно
Помідори – 1 кг або томатний сік 1л
Рослинна олія – 50 мл
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Морква – 1 шт.
Сметана – при подачі
Зелень – для прикраси

Як приготувати Перець, фарширований рисом, м’ясом і овочами