Свинина, запечена в рукаві з овочами і гірчицею

Свинина, запечена в рукаві з овочами і гірчицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий рецепт приготування свинини! У страві м’ясо запікається разом з овочами, попередньо замариноване в пікантній гірчиці.

Інгредієнти

Свинина – 500 г м’якоть
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Гірчиця – 3 ст. л.
Часник – 3 зуб.
Сіль – за смаком
Приправа для м’яса – за смаком

Як приготувати Свинина, запечена в рукаві з овочами і гірчицею

Готувати свинину будемо в духовій шафі. Для реалізації рецепта візьміть спеціальний рукав для запікання і жароустойчивую форму. Свинина повинна бути попередньо розмороженої, також нам потрібно морквина з грядки і ріпчасту цибулю. Гірчицю будемо використовувати звичайну, на ваш розсуд. Подробиці – нижче в рецепті з фото.

Покроковий рецепт

Промиваємо підходящий шматок м’яса під водою. Перед нарізкою обсушуємо його (скористайтеся паперовими рушниками). На обробній дошці свинину ріжемо великими кубиками. Нарізку з м’яса кладемо в миску.

Тепер потрібно нарізати моркву. Пропонуємо подрібнити її кільцями. Морквяні кільця перекладаємо в миску до м’яса.

А ось наступний інгредієнт – цибулю ріпчаста – наріжемо півкільцями. Додаємо цибульні кільця також до м’яса.

Інгредієнти в мисці на свій розсуд солимо. Ми додали ще пряну приправу для м’ясних страв. Викладаємо гірчицю і дрібно порубаний часник. Добре перемішуємо інгредієнти. М’ясо необхідно замаринувати. Прибираємо миску в холод на 1 годину.

Готуємо духовку (t – 190-200 градусів). Замариновану свинину покласти в рукав для запікання. Закріплюємо краю рукава.

Запікаємо свинину в гірчиці з овочами близько 1 години. М’ясо готове, подаємо гарячим, угощаемся на здоров’я!