Промиваємо підходящий шматок м’яса під водою. Перед нарізкою обсушуємо його (скористайтеся паперовими рушниками). На обробній дошці свинину ріжемо великими кубиками. Нарізку з м’яса кладемо в миску.
Тепер потрібно нарізати моркву. Пропонуємо подрібнити її кільцями. Морквяні кільця перекладаємо в миску до м’яса.
А ось наступний інгредієнт – цибулю ріпчаста – наріжемо півкільцями. Додаємо цибульні кільця також до м’яса.
Інгредієнти в мисці на свій розсуд солимо. Ми додали ще пряну приправу для м’ясних страв. Викладаємо гірчицю і дрібно порубаний часник. Добре перемішуємо інгредієнти. М’ясо необхідно замаринувати. Прибираємо миску в холод на 1 годину.
Готуємо духовку (t – 190-200 градусів). Замариновану свинину покласти в рукав для запікання. Закріплюємо краю рукава.
Запікаємо свинину в гірчиці з овочами близько 1 години. М’ясо готове, подаємо гарячим, угощаемся на здоров’я!