Свиняча котлета на кістки в маринаді

Свиняча котлета на кістки в маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Набридли котлети? Чому б не приготувати котлету на кістки, підсмажити на грилі цілий стейк зі свинини. Гарантія смачного і швидкого вечері забезпечена.

Інгредієнти

Свинина – 2 шт. (м’ясо на кістці, «котлета»
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Соєвий соус – 2 ст. л.
Оцет яблучний – 2 ст. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Перець горошок – 3-5 шт.
Табаско – за смаком

Як приготувати Свиняча котлета на кістки в маринаді

Проходячи повз м’ясного прилавка магазину, подумала «А чому б на вечерю не зробити барбекю?» Дуже простий і хороший маринад, кілька рухів на кухні і страва готова. Звичайно, з цим барбекю приготованому на мангалі не зрівнятися, але все ж..приємно і смачно.

Покроковий рецепт

Стейк свинини промити, укласти в ємність. Полити яблучним оцтом.

Додати соєвий соус.

Додати півкільцями цибулю, спеції, кілька крапель табаско. Перемішати. Солити м’ясний стейк не треба, так як достатнього того, що Ви залили його соєвим соусом. Ось і весь маринад. Все перемішати і поставити в холодильник на годинку-другу.

І ось стейк зі свинини дочекався свого часу. Перед приготуванням необхідно трохи змочити шматок м’яса в рослинному маслі. Починати смажити потрібно при максимально можливій температурі гриля. Перед початком процесу (на любителя) ще раз поперчити. Обсмажувати м’ясо 2-3 хвилини з кожного боку.

Потім довести до готовності на слабкому вогні, змінюючи за бажанням орієнтацію смуг гриля. Для більшого аромату, так і моїх смакових принципів, обсмажила маринований цибулю тут же на грилі. Аромат вийшов чарівний, не гірше ніж у лісі за шашличком!

М’ясо подавати гарячим з обсмаженою цибулею і гарніром. Приємного апетиту!