Мясо по-французьки з грибами

Мясо по-французьки з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо по-французьки (відбивна зі свинини) готується у кожній сім’ї по-різному.

Інгредієнти

Свиняча відбивна – 2
Сир – 80 г
Гриби – 50 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Майонез – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати М’ясо по-французьки з грибами

М’ясо ріжеться порційно чи шматочками, з різною начинкою, різною формою нарізки. Незмінними продуктами є м’ясо, цибулю і майонез. Мій рецепт – м’ясо з сиром і грибами, з їх попередньою обсмаженням.

Покроковий рецепт

Шматочок свинини трохи відбити, посолити, поперчити.

Цибулю порізати півкільцями, викласти на м’ясо. Гриби (опеньки) нарізати кубиками. Обсмажити їх на сковороді. Викласти на м’ясо. Зверху залити майонезом. Випікати в духовці при температурі 180-200 градусів 35 -50 хвилин (в залежності від товщини м’яса).

Витягнути м’ясо з духовки і посипати його товстим шаром тертого сиру і зеленню.

Ще запікати в духовці до того моменту, поки сир не покриється коричневою скоринкою (приблизно 3-5 хвилин).
Приємного апетиту!