Мясо по-французьки з грибами

Мясо по-французьки з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматочок свинини трохи відбити, посолити, поперчити.

Цибулю порізати півкільцями, викласти на м’ясо. Гриби (опеньки) нарізати кубиками. Обсмажити їх на сковороді. Викласти на м’ясо. Зверху залити майонезом. Випікати в духовці при температурі 180-200 градусів 35 -50 хвилин (в залежності від товщини м’яса).

Витягнути м’ясо з духовки і посипати його товстим шаром тертого сиру і зеленню.

Ще запікати в духовці до того моменту, поки сир не покриється коричневою скоринкою (приблизно 3-5 хвилин).
Приємного апетиту!