Мясні зрази з грибами

Мясні зрази з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Звичайне банальну меню з повсякденними котлетами можна «розбавити» зразами.

Інгредієнти

Фарш свино-яловичий – 200 м і 400 м (1:2)
Яйця курячі – 2 шт (одне для фаршу, для панірування)
Білий хліб – 2 шматочки, розмочені в теплому молоці
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Панірувальні сухарі – 100 г
Для начинки:
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Гриби печериці – (можна використовувати і інші лісові гриби…маслюки, лисички, а також гливи)
Рослинна олія – 2 столові ложки

Як приготувати М’ясні зрази з грибами