Для того щоб приготувати м’ясо соковитим і ніжним цілком достатньо використовувати ківі. Жодних маринадів і всіляких соусів вам не знадобиться тільки один відомий всім фрукт.
Інгредієнти
стейк свинини – 1 штука | |
ківі – 1 плід | |
спеції – за смаком | |
оливкова олія – за смаком |
Може бути мало хто знає, щоб м’ясо стало м’яким і ніжним після готування, досить промаринувати його або хоча б змастити ківі. Пробуємо приготувати?
Покроковий рецепт
1. Ківі очистіть і розріжте на дві частини.
2. Стейк свинини промажте м’якоттю ківі (Можна навіть ківі почистити, а м’якоть подрібнити в блендері, щоб промаринувати м’ясо). Вам необхідно повністю використовувати один плід ківі. Чим більше м’якоті, тим соковитіше буде м’ясо – ось і весь секрет.
3. Стейк приправте спеціями.
4. Сковороду прогрійте до максимальної температури з оливковою олією.
5. Смажте стейк до повного приготування. На весь процес займе не більше 20 хвилин, але головне – це постійно перевертати м’ясо, щоб воно не підгоріло.
6. Подавайте м’ясо з будь-яким гарніром і з улюбленим соусом. Приємного апетиту!