Курка, тушкована з кабачками і картоплею

Курка, тушкована з кабачками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче м’ясо нарізаємо шматочками. У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо курячу нарізку для гасіння в масло. Відразу приправляємо м’ясо сіллю за смаком, можна поперчити.

Поки гаситься куряче м’ясо, наріжемо півкільцями моркву, а цибулю – шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі до курячого м’яса.

Приступаємо до нарізки кабачка. Оскільки плід у нас молодий, ми з нього тільки зрізаємо шкірку. Нарізаємо кубиками кабачок. Викладаємо кабачки до інгредієнтів в каструлю. Продовжуємо гасіння.

«Попрацюємо» з картоплею. Очищаємо його. Нарізаємо великими кубиками. Кубики картоплі спочатку обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні. Зверху картоплю покриється скоринкою, а всередині залишиться сирим.

Картопля перекладаємо до інгредієнтів, заливаємо водою, ще досолює.

Тушкуємо курку з кабачками і картоплею до готовності всіх інгредієнтів.

Приємного вам апетиту!