Куряче м’ясо нарізаємо шматочками. У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо курячу нарізку для гасіння в масло. Відразу приправляємо м’ясо сіллю за смаком, можна поперчити.
Поки гаситься куряче м’ясо, наріжемо півкільцями моркву, а цибулю – шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі до курячого м’яса.
Приступаємо до нарізки кабачка. Оскільки плід у нас молодий, ми з нього тільки зрізаємо шкірку. Нарізаємо кубиками кабачок. Викладаємо кабачки до інгредієнтів в каструлю. Продовжуємо гасіння.
«Попрацюємо» з картоплею. Очищаємо його. Нарізаємо великими кубиками. Кубики картоплі спочатку обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні. Зверху картоплю покриється скоринкою, а всередині залишиться сирим.
Картопля перекладаємо до інгредієнтів, заливаємо водою, ще досолює.
Тушкуємо курку з кабачками і картоплею до готовності всіх інгредієнтів.
Приємного вам апетиту!