Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем
Інгредієнти
Тісто для коржа: | |
яйце куряче – 1 шт. | |
вода – 1/2 склянки | |
кукурудзяне борошно – 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто | |
Для начинки: | |
курячого філе грудки без кісток – 200 грам | |
сіль – за смаком | |
масло – для смаження | |
цибулина – велика цибулина | |
зелений болгарський перець – 1 великий | |
часник – 2 великих зубчики | |
халапеньо – 1 перець | |
меленого кмину – 1 столова ложка | |
помідори – 1 шт. | |
зелень – трохи, при подачі | |
лайм – пр подачі |
Як приготувати Такос, з начинкою з грудки і перцю
Сторінка: 1 2