Такос, з начинкою з грудки і перцю

Такос, з начинкою з грудки і перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем

Інгредієнти

Тісто для коржа:
яйце куряче – 1 шт.
вода – 1/2 склянки
кукурудзяне борошно – 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто
Для начинки:
курячого філе грудки без кісток – 200 грам
сіль – за смаком
масло – для смаження
цибулина – велика цибулина
зелений болгарський перець – 1 великий
часник – 2 великих зубчики
халапеньо – 1 перець
меленого кмину – 1 столова ложка
помідори – 1 шт.
зелень – трохи, при подачі
лайм – пр подачі

Як приготувати Такос, з начинкою з грудки і перцю