Такос, з начинкою з грудки і перцю

Такос, з начинкою з грудки і перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кукурудзяний корж такос, з начинкою з курячої грудки, помідорами та болгарським перцем

Інгредієнти

Тісто для коржа:
яйце куряче – 1 шт.
вода – 1/2 склянки
кукурудзяне борошно – 1 склянка або більше стільки, щоб вийшло тісто
Для начинки:
курячого філе грудки без кісток – 200 грам
сіль – за смаком
масло – для смаження
цибулина – велика цибулина
зелений болгарський перець – 1 великий
часник – 2 великих зубчики
халапеньо – 1 перець
меленого кмину – 1 столова ложка
помідори – 1 шт.
зелень – трохи, при подачі
лайм – пр подачі

Як приготувати Такос, з начинкою з грудки і перцю

Коржі такос– своєрідні конверти, які готують з різною начинкою. Сьогодні ми навчимо вас, як зробити саму коржик і як наповнити її соковитою начинкою.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте коржик.
Для цього змішайте воду з яйцями і спеціями. Просійте кукурудзяне борошно. З цієї маси замісіть тісто. Можливо, борошна знадобитися більше, залежить від сорту.

Розкачати як можна тонше. Обсмажте коржі з кожної зі сторін на сухій сковороді.

2. Приготуйте начинку.
Куряче філе наріжте порційними тонкими смужками. Викладіть на сковороду і смажте до готовності, посолити за смаком.

3. Додайте порізаний півкільцями цибулю, зелений болгарський перець, нарізаний соломкою, перець халапеньйо, помідори, порізаний часник. Приправити тмином і тушкуйте до м’якості овочів.

4. В коржі викладіть приготовлену начинку..

5. Коржі викладіть на деко. Надішліть випікатися на 5-10 хвилин (час залежить від духовки).

6. При подачі присипати рубаною зеленню і полити сальсою або іншим соусом. Подавати з часточками лайма. Приємного апетиту!