Індійські коржики з часником

Індійські коржики з часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коржі виходять дуже ароматні і смачні, хрусткі і розсипчасті. Теплі просто тануть з тарілки.

Інгредієнти

Вода кип’ячена тепла – 0,5 склянки
Сіль – за смаком
Борошно пшеничне вищого сорту – близько 1 склянки
Масло вершкове – 110 гр.
Олія – 0,5 склянки
Зелень заморожена – 2 столові ложки
Куркума – 2 столові ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1 столова ложка
Зіра – 2 столові ложки
Часник – 1 головка

Як приготувати Індійські коржики з часником

Коржі готуються досить швидко й дуже легко. Інгредієнти для приготування коржів легко знайти на будь-якому ринку або в магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування коржів.

Коріандр цілий, зіру, чорний кмин прогріти на сковороді близько 2 хвилин без додавання олії.


Всипати борошно в миску. У борошно додати мелений коріандр, куркуму, сіль і прогріті спеції, добре перемішати.


Додати видавлений через землянку часник, заморожену зелень і вершкове масло (90 гр.). Добре розім’яти і перемішати руками.


Додати 1 столову ложку рослинного масла і теплу кип’ячену воду. Замісити тісто. Накрити його харчовою плівкою і дати постояти близько години.


З тіста зробити невеликі кульки. З кульок розкачати коржі на посипаній борошном дошці.



Розтопити вершкове масло в рослинному. Обсмажити коржі в сковороді з маслом з двох сторін приблизно по 1,5 -2 хвилини.



Коржі готові. Подавати можна до рису і м’яса. Або як самостійне блюдо. Приємного апетиту!