Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Прекрасна закуска! Просто смажите спаржу, додаєте гриби і прянощі – начинка готова! Все просто)

Інгредієнти

гриби шиітаке – 200 грам
спаржа – 100 грам
оливкова олія – за смаком
сік лайма чи лимона – за смаком
спеції, сіль – за смаком
кінза – гілочка
часник – 4 зубчики
меленого чилі – 1/2 чайної ложки
зеленої цибулі – кілька пір’я
такос (коржі) – кілька
соус гострий – для сервірування
гуакамоле домашній – 1 чашка

Як приготувати Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Такос – це одна з різновидів коржів. Їх можна завжди придбати в продуктовому магазині. У середину кожного з них кладуть різну начинку. Сьогодні ми пропонуємо приготувати такосы з хрусткою спаржею і грибами шиітаке.

Покроковий рецепт

1. Гриби необхідно очистити і добре промити. Після, добре обсушити і відправити смажитися на сковороду. Шиітаке мають невеликий розмір, але краще їх крупно порізати.

2. Спаржу промити, обрізати кінці і приправити спеціями.

3. Викласти спаржу на решітку і готувати протягом 10 хвилин на грилі.

4. Готову спаржу розрізати на частини.

5. Коржі такос просушити на сухій сковороді.

6. Спаржу збризнути соком лайма чи лимона і оливковим маслом. Перемішати спаржу з шиітаке, додати чилі, чавлений часник, зелень, спеції, перемішати.

7. На середину коржа викласти начинку. Додати по ложечці гуакомоле, приправити дрібно рубаним червоним цибулею і соусом. Згорнути корж навпіл і подавати до столу.

Дивіться також:  Індійські коржики з часником