Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасна закуска! Просто смажите спаржу, додаєте гриби і прянощі – начинка готова! Все просто)

Інгредієнти

гриби шиітаке – 200 грам
спаржа – 100 грам
оливкова олія – за смаком
сік лайма чи лимона – за смаком
спеції, сіль – за смаком
кінза – гілочка
часник – 4 зубчики
меленого чилі – 1/2 чайної ложки
зеленої цибулі – кілька пір’я
такос (коржі) – кілька
соус гострий – для сервірування
гуакамоле домашній – 1 чашка

Як приготувати Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке