Такос, з начинкою з грудки і перцю

Такос, з начинкою з грудки і перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коржі такос– своєрідні конверти, які готують з різною начинкою. Сьогодні ми навчимо вас, як зробити саму коржик і як наповнити її соковитою начинкою.

Покроковий рецепт

1. Приготуйте коржик.
Для цього змішайте воду з яйцями і спеціями. Просійте кукурудзяне борошно. З цієї маси замісіть тісто. Можливо, борошна знадобитися більше, залежить від сорту.

Розкачати як можна тонше. Обсмажте коржі з кожної зі сторін на сухій сковороді.

2. Приготуйте начинку.
Куряче філе наріжте порційними тонкими смужками. Викладіть на сковороду і смажте до готовності, посолити за смаком.

3. Додайте порізаний півкільцями цибулю, зелений болгарський перець, нарізаний соломкою, перець халапеньйо, помідори, порізаний часник. Приправити тмином і тушкуйте до м’якості овочів.

4. В коржі викладіть приготовлену начинку..

5. Коржі викладіть на деко. Надішліть випікатися на 5-10 хвилин (час залежить від духовки).

6. При подачі присипати рубаною зеленню і полити сальсою або іншим соусом. Подавати з часточками лайма. Приємного апетиту!