Куряча грудка по-французьки

Куряча грудка по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В рецепті основні інгредієнти: куряче філе, цибуля, сир, помідори, майонез. Готується грудка швидко, до того ж отбивное м’ясо готується швидше звичайного. Півгодини в розігрітій духовці і м’ясо готове.

Інгредієнти

Курячі грудки – 2 шт.
Сіль, перець, приправи – за смаком
Помідори – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру
Майонез – 5-6 ст. л.
Сир твердий – 100 р.
Гірчиця зерниста – 1 ст. л.

Як приготувати Куряча грудка по-французьки

Відмінне друге блюдо, ситне, смачне. Грудка виходить соковита і м’яка. При бажанні можна змінювати або додавати інгредієнти, експериментувати з начинкою зверху. Наприклад додати гриби або ананаси.

Покроковий рецепт


Курячі грудки добре відбиваємо, щоб філе стало тонким. Обмазуємо зернистою гірчицею, посипаємо сіллю, перцем, приправами за смаком. Чистимо цибулину, тремо на тертці, розподіляємо на м’ясо зверху.



Помідори ріжемо шматочками, кладемо зверху на м’ясо. Змащуємо майонезом.

Сир тремо на тертці, посипаємо м’ясо. Розігріваємо духовку до 180 градусів, ставимо в неї деко з м’ясом. Готуємо хвилин 30-40. Поки м’ясо готується, готуємо гарнір за смаком. Додаємо трохи води, щоб м’ясо не пригоріло і було соковитіше.


Готове м’ясо розкладаємо по тарілках, додаємо гарнір, зелень, подаємо! Смачний обід готовий!