Куряча грудка по-французьки

Куряча грудка по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Курячі грудки добре відбиваємо, щоб філе стало тонким. Обмазуємо зернистою гірчицею, посипаємо сіллю, перцем, приправами за смаком. Чистимо цибулину, тремо на тертці, розподіляємо на м’ясо зверху.



Помідори ріжемо шматочками, кладемо зверху на м’ясо. Змащуємо майонезом.

Сир тремо на тертці, посипаємо м’ясо. Розігріваємо духовку до 180 градусів, ставимо в неї деко з м’ясом. Готуємо хвилин 30-40. Поки м’ясо готується, готуємо гарнір за смаком. Додаємо трохи води, щоб м’ясо не пригоріло і було соковитіше.


Готове м’ясо розкладаємо по тарілках, додаємо гарнір, зелень, подаємо! Смачний обід готовий!