Капуста, тушкована з рисом і куркою

Капуста, тушкована з рисом і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнюємо На крупній тертці очищену морквину. Перекладаємо її в каструлю, де вже розігріте рослинне масло. Морквяну стружку доповнюємо нарізаним шматочками цибулі. Починаємо обжарку на малому вогні.

Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Курячу нарізку відправляємо в каструлю до овочів. Присолим трохи і продовжимо обжарку.

За цей час нашинкуем білокачанну капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів в каструлю.

Додаємо томатну пасту. Не забуваємо посолити ще трохи. Тушкуємо капусту з овочами і куркою приблизно 10 хвилин, періодично перемішуючи.

Додаємо підготовлений рис.

Заливаємо кип’яченою водою.

Тушкуємо капусту з рисом до повної готовності всіх компонентів страви (приблизно 20 хвилин). В кінці готування складу можна урізноманітнити свіжою зеленню.

Всім приємного апетиту!