Подрібнюємо На крупній тертці очищену морквину. Перекладаємо її в каструлю, де вже розігріте рослинне масло. Морквяну стружку доповнюємо нарізаним шматочками цибулі. Починаємо обжарку на малому вогні.
Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Курячу нарізку відправляємо в каструлю до овочів. Присолим трохи і продовжимо обжарку.
За цей час нашинкуем білокачанну капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів в каструлю.
Додаємо томатну пасту. Не забуваємо посолити ще трохи. Тушкуємо капусту з овочами і куркою приблизно 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Додаємо підготовлений рис.
Заливаємо кип’яченою водою.
Тушкуємо капусту з рисом до повної готовності всіх компонентів страви (приблизно 20 хвилин). В кінці готування складу можна урізноманітнити свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!