Починаємо готувати кашу з перлової крупи. Очищаємо моркву і цибулю. Подрібнюємо моркву для каші з допомогою терки. Цибуля на обробній поверхні дрібно рубаємо. У каструлю вливаємо заявлена кількість рослинного масла. Перекладаємо в підігріте масло подрібнені овочі. Починаємо пасерувати.
Паралельно з обсмаженням моркви і цибулі нарізаємо невеликими шматочками куряче філе. Перекладаємо подрібнену курятину до овочів в каструлю. Солимо, перемішуємо.
Шматочки курячого філе тушкуємо разом з овочами приблизно 10 хвилин. Іноді інгредієнти перемішуємо лопаткою.
Перекладаємо в каструлю підготовлену перлову крупу, зливши з неї воду і ще раз добре промивши.
Заливаємо вміст кип’яченою водою, солимо за смаком. Можна додати улюблених спецій.
Під кришкою тушкуємо кашу з перловки з куркою до повної готовності всіх інгредієнтів.
Готове блюдо в кінці приготування присипаємо подрібненою зеленню.
Угощаемся на здоров’я!