Ніжне куряче філе з грушами у вершковому соусі

Ніжне куряче філе з грушами у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо свого роду пиріг перевертиш, листкове тісто буде тільки зверху, як теплу ковдру. Аромати трав пропитают все блюдо і зроблять його гармонійним, а вершки додадуть ніжності.

Інгредієнти

куряче філе – 1
груша – 1 ( 1 велика або 2 середніх)
цибуля ріпчаста – 2
вершки 33% – 250гр жирність не менше 20%
сіль – 1/2чл
орегано – 1/2чл
перець чорний мелений – 1/3чл
паприка мелена – 1/2чл
чабер – 1/2чл
листкове тісто – 100гр
масло вершкове – 40г

Як приготувати Ніжне куряче філе з грушами у вершковому соусі