Брізоль

Цибуля не додайте у фарш або начинку, т. к. не встигне доготовиться і буде неприємно хрумтіти на зубах, але якщо довести до готування бризол в духовці, можна використовувати.

Інгредієнти

Фарш курячий – 50-70 гр.
яйце – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
Для начинки: – будь-які продукти
сир плавлений – 2-3 скибочки
солоний огірочок – 0.5 шт.

Як приготувати Бризол

Приготування бризоля не займе багато часу і Ви зможете у себе на кухні приготувати вишукане блюдо французької кухні. У класичному рецепті використовується шматок м’яса птиці або свинини у вигляді відбивною паніровці в сухарях або борошні, але ми не будемо використовувати це в нашому варіанті, наш бризол буде м’якше і ніжніше. Для начинки використовувати будь-які продукти які на Вас дивляться в холодильнику, втім як і для піци.

Покроковий рецепт



Приготувати фарш, скачати кульку і покласти під харчову плівку з двох сторін, раскать або прим’яти руками надаючи форму відбивною. Яйце збити з сіллю і перцем і перелити в плоску тарілку.

Викласти відбивну з фаршу яйце на тарілку.

Змастити злегка рослинним маслом сковорідку розігріти. Обережно нахилити тарілку і перекласти яйце з фаршем в сковорідку, так щоб яйце виявилося знизу, а фарш зверху.
Смажити на середньому вогні з одного боку, як прихватится, накрити кришкою і довести до готування. Можна обсмажити з двох сторін, але тоді наш бризол не може скататися, а тріснути. Тому підсмажуємо тільки одну сторону.


Знімаємо зі сковорідки наш блін, наповнюємо начинкою будь на Ваш смак. Я використовувала в цей раз плавлений сирок і солоний огірочок. Заркутить в рулет і ще раз підрум’янити на сковорідці.
Можна відправити на пару хвилин у духовку і притрусити зверху сиром.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечений фарширований перець під сиром