Куряча грудка на грилі в лимонному маринаді

Куряча грудка на грилі в лимонному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити курячу грудку і обсушити паперовими кухонними рушниками. Нарізати грудку на слайсы. Посипати з двох сторін морською сіллю з прованськими травами і свежемолотыми перцями.

Змішати спеції із рубаною петрушкою.

Додати лимонний сік і соєвий соус. Останній інгредієнт можна замінити на біле вино, але в такому випадку потрібно додавати трохи солі за смаком в маринад.

Занурити шматочки курячої грудки в маринад і перемішати. Залишити маринуватися на десять хвилин. Після – обсмажити курячу грудку на сковороді-гриль. Для слайсів середньої товщини – це 2,5 хвилин з кожного боку.

Викласти м’ясо на тарілку і дати страві трохи “відпочити”. Так м’ясо буде набагато смачніше.

Подавати курячу грудку до столу. Приємного апетиту!