Куряче філе в вершках по-індійськи

Куряче філе в вершках по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ароматне і смачне блюдо. Чудово підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

Куряче філе – 0,5 кг
Кінза – пучок
Помідор свіжий – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
Часник – 3 зубчики
Корінь імбиру – 50 гр.
Бадьян – 3 шт.
Барбарис – 1 столова ложка
Вершки – 300 мл
Масло рослинне – 2 столові ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Каррі – 1/2 їдальні ложки
Куркума – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1 столова ложка
Зіра – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 5-7 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Куряче філе в вершках по-індійськи

Інгредієнти для приготування даного страви доступні на будь-якому ринку.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


У блендері змішати коріандр цілий, чікен масалу, гарам масалу, каррі, куркуму.


Насіння гірчиці, бадьян, насіння пажитника, зіру, чорний кмин, кардамон прогріти на сковороді з рослинним маслом.

Цибулю, моркву, часник, корінь імбиру, помідор і 1/2 частина кінзи перетерти в блендері.



Як тільки спеції прогрілися, додати в сковороду перемелені спеції. Через 30 секунд додати порізане куряче філе і сіль. Обсмажити близько 3 хвилин.

Потім додати перетерті овочі і барбарис, обсмажити близько 5 хвилин на середньому вогні.


Додати вершки і протушкувати під закритою кришкою близько 10 хвилин, потім додати решту порізану кінзу, готувати ще 3 хвилини.

Блюдо готове. Приємного апетиту!