Паста з вершковим соусом з додаванням курячого філе і грибів

Як приготувати Паста з вершковим соусом з додаванням курячого філе і грибів

Італійська кухня є улюбленою для багатьох людей, особливо популярне блюдо — паста. Існує безліч варіантів її приготування. Таке блюдо є не тільки смачним, а й ситною, вона підійде як для звичайної вечері, так і для святкового столу. Розглянемо один із способів приготування пасти (з додаванням курячого філе і грибів).

Для приготування чотирьох великих порцій, необхідно нарізати невеликими шматочками куряче філе (приблизно 500 г). Також, потрібно подрібнити таку ж кількість грибів (краще всього підійдуть печериці, але можна взяти і лісові).

Далі, на розпечену до високої температури глибоку сковороду (краще використовувати дві і розділити м’ясо і гриби на дві частини) налити рослинне масло (невелика кількість). Потім потрібно додати на неї шматочки курячого філе і печериць і смажити їх на середньому вогні, постійно помішуючи.
В цей час, необхідно закип’ятити в каструлі воду і відварити в ній спагеті або макарони (у вигляді пер, спіралей або бантиків). Не слід залишати їх недовареними, паста по даному рецепту виходить смачнішим, якщо довести спагетті до повної готовності. Перед з’єднанням їх з соусом потрібно злити воду.

За час отваривария пасти, гриби та філе обсмажаться. До них потрібно додати 300-400 мл вершків і тушкувати соус ще п’ять хвилин. Також, до нього потрібно додати нарізаний свіжий базилік і сіль.
Після приготування соусу, його потрібно перемішати з макаронами або спагетті, після чого страва буде готове до вживання. Таку пасту слід їсти гарячою, але вона також може зберігатися в холодильнику один-два дні без втрати якості смаку.

Дивіться також:  Плов з куркою в казані