Курячі котлетки з зеленою цибулею

Замість цибулі можна додати шинку, сир або всі разом. Котлети виходять красивими і пишними.

Інгредієнти

філе курки – 500 гр
яйце – 2 шт
сіль, перець – за смаком
зелена цибуля – пучок
приправа до курки – щіпка
майонез – 3 ст л
рослинне масло – для смаження

Як приготувати Курячі котлетки з зеленою цибулею

Курячі котлетки готуються дуже швидко і просто. Я ще іноді їх називаю дачними, так як для приготування використовую дуже мало інгредієнтів, які зазвичай зберігаються в моєму холодильнику. Для приготування таких котлет не обов’язково використовувати курячий фарш. Можна із звичайного курячого філе, філе. Готую я такі котлетки буквально за 30 хвилин.

Покроковий рецепт

Філе курки промити під холодною водою. Обсушити паперовим рушником і нарізати на дрібні шматочки. Потім змішати яйце, майонез, приправу для курки, сіль і перець. Зелену цибулю дрібно порізати і додати отриманий суміші.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і формуємо котлетки.

Котлети потрібно обсмажувати з двох сторін, на попереднього розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії.

Для смаження котлет можна просто викладати масу в сковороду. Як при смаження. Якщо ж у вас не виходить можна злегка обваляти котлети в борошні і також обсмажити з двох сторін. Смажити котлети потрібно буквально за 1-2 хвилини з обох сторін. Яскраві, ніжні курячі котлетки готові!

Дивіться також:  Курячі стегенця з соусом Тіріякі