Куряче філе-каррі на сковороді

Куряче філе-каррі на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт страви привезений з центральній частині Індії. Для любителів гостренького.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого каррі.

Насіння гірчиці, зіру, чорний кмин, насіння пажитника і кардамон прогріти на сковороді без додавання масла до потріскування, приблизно близько хвилини.

Куряче філе порізати довільно. Посолити і обсмажити в сковороді, де грілися спеції, з додаванням рослинної олії близько 5-7 хвилин.

Цибулю порізати півкільцями і відправити в сковороду до м’яса. Обсмажити все разом близько 3 хвилин.

Часник дрібно порізати, корінь імбиру натерти на крупній тертці. Додати в сковороду. Обсмажити все періодично помішуючи ще близько 3 хвилин.



До обсмажених спецій додати корицю, чікен масалу, куркуму і гарам масалу. Відправити всі спеції в сковороду. Обсмажити все разом близько 2 хвилин.

Потім додати листя пажитника і приправу каррі, перемішати.


Влити вершки, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під закритою кришкою близько 20 хвилин.




Блюдо готове. Подавати краще з рисом. Приємного апетиту!