Рецепт страви привезений з центральній частині Індії. Для любителів гостренького.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого каррі.
Насіння гірчиці, зіру, чорний кмин, насіння пажитника і кардамон прогріти на сковороді без додавання масла до потріскування, приблизно близько хвилини.
Куряче філе порізати довільно. Посолити і обсмажити в сковороді, де грілися спеції, з додаванням рослинної олії близько 5-7 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями і відправити в сковороду до м’яса. Обсмажити все разом близько 3 хвилин.
Часник дрібно порізати, корінь імбиру натерти на крупній тертці. Додати в сковороду. Обсмажити все періодично помішуючи ще близько 3 хвилин.
До обсмажених спецій додати корицю, чікен масалу, куркуму і гарам масалу. Відправити всі спеції в сковороду. Обсмажити все разом близько 2 хвилин.
Потім додати листя пажитника і приправу каррі, перемішати.
Влити вершки, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під закритою кришкою близько 20 хвилин.
Блюдо готове. Подавати краще з рисом. Приємного апетиту!