Курка з овочами і кус-кусом

Курка з овочами і кус-кусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Обід або вечерю на швидку руку. Легке блюдо з овочами кус-кусом і курячою грудкою.

Інгредієнти

Куряча грудка – 200 г
Кус-кус – 1/2 ст.
Молодий Кабачок – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 2 шт.
Родзинки – 1 жменя
Перець болгарський – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Соєвий соус – 20 мл
Приправа каррі – 1 ч. л.
Сіль – 1 г
Вода – 100 мл
Олія – 10 р.

Як приготувати Курка з овочами і кус-кусом